KURSSIT

2021

LOKAKUU

ASTANGA ALOITUSKURSSI

Hanna Merta

26.10.-16.11.
Tiistai-iltaisin (4 kertaa)
Klo 19.45-21.00

Astangajoogalla kehoon liikkuvuutta ja voimaa, mielen rauhoittumista ja keskittymistä.

Kurssilla käydään läpi astangajoogan perusasiat, harjoitukseen liittyvät asanat (asennot), hengitystekniikka ja lihaslukot. Löydä itsellesi sopiva tapa harjoitella astangajoogaa!

Hinta sisältää kuukausikortin, joka on voimassa YHDEN KUUKAUDEN kurssin päättymisen jälkeen. Kuukausikortilla voi käydä vapaasti kaikilla Joogapaikan viikkotunneilla.

Kurssihinta: 100/80 €

”Astangan alkeiskurssi antoi erinomaisen alun joogaharrastukselleni.
Kurssilla käytiin harjoitusta läpi pala palata ja oli hyvin aikaa asanoihin tutustumiselle ja kysymyksille. Hanna opetti mm. mihin asioihin eri asanoissa pitäisi kiinnittää huomiota ja miten niitä voi varioida oman kehon mukaisesti. Opin tekemään harjoitusta omista lähtökohdistani. 
Kurssin jälkeen oli paljon helpompi tulla mukaan ohjatulle tunnille, kun perusasanat ja koko harjoituksen tarkoitus olivat jo vähän tuttuja.”
Mari S.

Ilmoittautumiset: Varauskalenteri

Sähköpostilla: hanna@joogapaikka.fi

Lisätietoja astangajoogasta Tuntikuvaus-sivulla.

KURSSIMAKSUT JA MAKSUJEN PALAUTUS

Kurssi- ja varausmaksut suoritetaan Joogapaikan tilille:
Nordea FI15 1783 3000 0216 88

Huomioithan, että vain maksettu kurssimaksu varmistaa paikkasi kurssilla.

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi esim. sairaustapauksen vuoksi,  kurssi- tai varausmaksut voidaan palauttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Kurssin peruuntuessa järjestäjän (Joogapaikka) toimesta, maksut palautetaan  kurssin tai varausmaksun maksaneille täysimääräisenä.